Rengjøring ved bruk av laser

Laser rengjøring

Laser rengjøring prinsipper og intelligent tilpasning

Rengjøring ved bruk av laser Laser rengjøring er en miljøvennlig industriell overflatebehandlings teknologi. Målet om å gjenskape gjenstanders overflate ved å skyte høyenergilaserstråle på objektoverflaten for å fjerne smuss, rust eller annet belegg. Smusset ol blir fordampet, sprukket eller sublimert. Den har karakteren av ingen sliping, ingen kontakt, ingen termisk effekt og kan tilpasses alle behandlingsforhold og arbeid på alle industrielle materialer. Ingen forbruksvarer er nødvendig som kjemisk eller rengjøringsmidler under arbeidsprosessen og pulveret det produserte er enkelt å samle inn og resirkulere. Alle disse egenskaper gjør laserrensemaskinen til å være den mest pålitelig, effektiv og miljøvennlig rengjøringsløsning i gjeldende industriell overflatebehandling. Laser rengjøring vil være nr. 1-løsningen i fremtidig industriell rengjøringsapplikasjoner.

Fordelene med laser rengjøring

Ingen skade på underlaget

Berøringsfri rengjøring. Ingen skade på underlaget. Fjerner kun overflateforurensninger.

Enkel betjening

Designet for å tilpasse seg forskjellige komplekse arbeidsmiljøer.

Selektiv operasjon

Ensartet rengjøringsresultat og rengjøringsområdet er kontrollerbart.

Enkel å automatisere

Høyere arbeidseffektivitet ved integrering med robot eller armaturer

Øknomisk og sikker

Bedre arbeidsforhold. Arbeidsbesparende og trygt for operatører

Miljøvennlig

Ingen kjemisk løsemidler og lavt støynivå.

Lite vedlikehold

Lave driftskostnader. ingen deler som er enkle å bryte ned, Ingen behov for slitedeler.

MRJ-Laser rensemaskiner er den nye generasjonen av høyteknologisk overflatebehandling på industrinivå. De er enkel å montere, kontrollere og å oppnå automatisering. Superenkel betjening: Slå på strøm og slå på enheten, så kan du rengjøre med kjemi og vannfri prosess: Autofokusrengjøring er tilgjengelig som kan passe til buet overflate med høy renhet og kan fjerne overflaterust, maling, harpiks, olje, flekker, belegg, etc.

Backpack laser rensemaskin

Ryggsekk laser rensemaskin

Ryggsekk laser rensemaskinen har fordeler med spesiell strukturdesign, liten størrelse og lav vekt. Rengjøringsparametrene og rengjøringseffektene stilles inn og overvåkes gjennom MRJ-Laser-rengjørings-appen på telefonen/padden. Den er mye brukt til utendørs rengjøringsarbeid som rengjøring av yttervegger, fjerning av graffiti i byer, rengjøring av høyhus, fjerning av steinvedlegg etc.

Mobil laser rensemaskin

Mobile laser rensemaskin

Mobile laser rensemaskinen av «kofferttypen» er kompakt i strukturen, utstyrt med trekkstang og universalhjul, med god portabilitet, innebygd bevegelig berøringsskjerm, fleksibel og praktisk betjening, og kan brukes overalt. Mens den sikrer rengjøringseffekten har den ultra-høy kostnadsytelse, miljøvennlig og. høy sikkerhet. Den brukes hovedsakelig i utendørs rengjøring, små verkstedverktøy og andre felt.

HIGH POWER Serien

HIGH POWER Serien

Høyeffekt laserrensemaskin kan automatiseres og rengjøringsoverflaten er mer jevn og høyere. Mer egnet for kraftig korrosjon og tykkere belegg.

Automatiske løsninger

Automatiske løsninger

MRJ-Laser har mer enn 12 års erfaring innen laserapplikasjonsteknologi og eier det anerkjente FoU-senteret med mer enn 30 ingeniører: automasjonsingeniører, elektroingeniører, mekaniske ingeniører, maskinvareingeniører, programvareingeniører, algoritmeingeniører, laserprosessingeniører etc. Med rikelig av kompetanse og kunnskap er MRJ-Laser dedikert til å tilby allsidige laserapplikasjonsløsninger for å møte tilpasningskravene til laserutstyr på forskjellige felt for kunder over hele verden.

Ønsker du å vite mer om Rengjøring ved bruk av laser eller et uforpliktende møte. Ring oss på telefon 72 81 05 50 eller fyll ut kontaktskjemaet under så tar vi kontakt så hurtig som mulig.