Service

Vårt engasjement slutter ikke med salg av rengjøringsutstyr. Som din forretningspartner, hjelper vi deg til å få mest ut av dine ressurser. Det er derfor, vi tilbyr deg en komplett, topp-kvalitet serviceorganisasjon, som arbeider for å eliminere nedetid og maksimere produktiviteten. Vi har tilpasset en rekke servicepakkerfor å oppfylle dine spesifikke rengjøringsbehov og forlenge levetiden av ditt utstyr.

Én service organisasjon – flere fordeler:

  • Minimal risiko for nedetid og skader 
  • Utvidet levetid for maskinen 
  • Muligheten for forebyggende vedlikehold med faste serviceintervaller 
  • Reservedeler tilgjengelige direkte fra teknikerens tjeneste bil 

Opplæring

Grundig opplæring av eksperter er ryggraden i vår servicepolitikk. Våre teknikere mottar så vel sentral som lokal opplæring som setter dem i stand til å håndtere alle servicerelaterte situasjoner. Vår sentrale opplæringsavdeling er topp moderne og oppgraderes løpende i takt med nye tekniske løsninger. På samme måte gjennomgår våre serviceteknikere løpende opplæring så de alltid er “up to date” med alle nye Nilfisk produkter. 

Ettersynsavtaler

Det forebyggende vedlikeholdet skal gjennomføres ut fra en fast plan (intervall), spesifisert i hver enkelt avtale. Det tegnes en separat avtale for hver maskin som leveres og normalt forventer vi at det gjennomføres en til to avtalte ettersyn pr år. Antall ettersyn tilpasses naturligvis etter de behov hver enkelt kunde har. Innholdet i ettersynsavtalen vil også tilpasses hver enkelt maskin og kunde (responstid,inkludering av slitedeler m m) 

Mange års erfaring

Våre serviceteknikere har mange års erfarig i servicering av profesjonelle rengjøringsmaskiner. Våre montører er i besittelse av den faglige ekspertise som alltid sikrer den beste service. Uansett om det er service på gulvvaskere, feiemaskiner, industristøvsugere eller andre rengjøringsmaskiner, så er våre erfarne servicemontører klare til å løse oppgaven. Vi tilbyr landsdekkende service – Ring til oss og få et servicetilbud som passer nettopp dine behov 

Bestilling av service og andre servicerelaterte henvendelser kontakt vår serviceavdeling i Trondheim på telefon 72 81 05 50 eller mail: service@renholdsmaskiner.no